Hillary, a rocksztár

hillary

A menő feministákról a BuzzFeednek is Hillary Clinton jut eszébe először

Hillary Clinton jött el a marylandi kormányzójelölt mellett kampányolni csütörtökön ide a marylandi egyetemre – kis híján lemaradtam róla, mert egyáltalán nem hirdették vagy plakátolták ki rendesen! Azért sikerült egy nappal hamarabb értesülni róla, szóval pikkpakk szereztem jegyet (ingyen volt, de így kétszer kellett sorba állni) és csütörtökön az óráink után Priyalival és Rosieval átvágtunk a campuson és beálltunk a hosszan kígyózó sorba a sportcsarnok előtt.

A többi az alábbi cikkben olvasható – a legérdekesebb pedig az volt számomra, hogy a tinilányokból Hillary olyan visítozást tud kiváltani, mintha a legújabb fiúbanda egyik tagja villantotta volna feléjük a mosolyát. Igaz, Hillary már nagyon rég rajongás tárgya az egyetemista lányok körében (a Gilmore Girls hívei is emlékezhetnek ilyen utalásokra), és én is meg tudom érteni, ha szimpatikus számukra, hogy esetleg női elnöke lehet Amerikának.

Persze, aztán kiderül, mi lesz, ha véletlen Elizabeth Warren is elindul a demokrata jelöltségért – nagyon sok demokrata szavazótól hallottam mostanában a massechussettsi szenátor nevét, amikor arról beszélgettünk, kit látnának szívesen jelöltként – de általában lemondó sóhaj kíséri az említést: “jó lenne, de túl balos, sosem választanák meg elnöknek.”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s