Trump végre megtudja, ki is Putyin valójában

Talán az egyik legjobb dolog, ami az amerikai médiában történt az elmúlt hetekben, hogy február közepén John Oliver végre visszatért a képernyőre. Amerika brit születésű lelkiismerete minden vasárnap este elmagyaráz egy fontos témát a nézőknek.

Ám Oliver most úgy gondolta, már nem elég a nézőknek elmagyarázni, mi történik, hanem egyenesen Donald Trumpot is ki kell oktatni néhány kérdésről – mert fogalmas sincs olyan dolgokról, amelyeket egy amerikai elnöknek tudnia kellene. Például arról, mi is az a nukleáris háromszög. És mivel az elnök tudvalevőleg nem olvas, hanem inkább tévét néz, Oliver az új évad első adásának végén bejelentette, hogy egy héten át hivatalosan reklámidőt vásárol a Washington környékén fogható hírtévékben minden reggel, akkor, amikor az elnök tévézik. És reklámnak álcázva mondják el neki a legfontosabb tudnivalókat.

Most vasárnap Oroszországról beszélt 20 percen át Oliver, pikk-pakk összefoglalva a legfontosabbakat, amiket Putyinról és az országáról tudni érdemes – hiszen Donald Trump lépten-nyomon jól ki akar jönni az orosz elnökkel, és még az ő kedvenc kommunikációs paneleit is átveszi.

Ám Oliver úgy gondolta, Putyint már tényleg nem lehet egy 30 másodperces reklámban elmagyarázni, más utat választott, hogy az amerikai elnökkel kommunikáljon: öt nő egy popdalban mondja el, mi is a baj az orosz elnökkel. Ezt pedig látni kell, íme:

Ez pedig itt a teljes John Oliver-féle Putyin-epizód, mind a 20 perce aranyat ér:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s